Om oss

FLQ har varit ett verksamt företag inom byggbranschen i mer än 13 år. Under dessa år har vi samlat på oss en bred erfarnhetsportfölj med allt från stambyte och totalrenovering  till nyckelfärdiga hus. Ni kan se en del av våra projekt under rubriken Våra Projekt.

Vi kan stolt medge att majoriteten av våra nya jobb inkommer på våra tidigare kunders rekommendation till sina vänner och bekanta. Detta kommer sig av att vi håller ett lösningsorienterat samarbete och en god relation med våra kunder. FLQ strävar alltid efter att uppnå hög kvalitet genom hela processledet, som bland annat utgörs av materialet vi arbetar med, kompetenta medarbetare, gediget hantverk, erfarenhet samt noggrannhet. Att inneha en fullt integrerad KMA är en självklarhet

Ett av våra mål är att alltid tillhandahålla unika lösningar utifrån varje kunds dröm, vision och ekonomiska förutsättning. 

FLQ har egna hantverkare med kollektivavtal. Våra hantverkare bär ID-kort (ID06) för att identifiera sig på byggarbetsplatsen.

 

Affärsområden

  • Byggnation av nyckelfärdiga hus.
  • Rustar upp gamla lägenheter, hus och fastigheter till funktionella och väldesignade boenden för att passa den moderna människans behov.
  • Målar, tapetserar, lägger golv, monterar kök, omdragning av el, arbete i våtrum.
  • Uppköp av fastigheter och mark för kontor och bostadsbyggnation.

Rot-Avdrag

Staten införde ROT (Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad), som är ett skatteavdrag för privatpersoner som vill renovera sin bostad eller bygga ut sitt hus. Införandet av avdrage främjar anlitandet av kvalificerade hantverkare. Det är viktigt att man uppfyller ett antal villkor för att kunna få tillgång till rotavdraget. Villkoren för ROT informerar vi om vid en prospektering och hänvisar tills vidare till skatteverkets hemsida.

  • Det som är viktigt att känna till är:
  • 2016 sänktes rotavdraget från 50% till 30% (upp till max 50 000 SEK per kalenderår)
  • Vill man utnyttja avdraget maximalt måste man köpa arbete för 167 000 SEK från och med 2016
  • Huset måste vara minst 5 år gammalt för att kunna utnyttja rotavdraget
  • Rotavdraget för detta år redovisas i nästa års deklaration

Glöm inte att utnyttja Rot-avdraget då detta är ett sätt för er att spara en slant i renoveringen!

FLQ BYGG KONSULT

Fågelviksvägen 9
145 53 Norsborg

KONTAKT

070-8460168
info@flqbyggkonsult.se
Org-nr: 556769-7254

Kontakformulär